قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

رئیس دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در همدان بر اثر تصادف رانندگی جان باخت

رئیس پلیس راه استان همدان گفت: در واژگونی یک دستگاه خودرو پژو پارس دولتی متاسفانه راننده خودرو بنام اسماعیل بابایی راغب، رئیس دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در استان همدان  به دلیل جراحات وارده در این سانحه دلخراش در دم فوت و سرنشین خودرو دچار مصدومیت شده است.
 رئیس دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در همدان بر اثر تصادف رانندگی جان باخت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان همدان، رئیس پلیس راه همدان از وقوع حادثه ترافیکی منجر به فوت راننده در محور اتوبان ساوه به همدان خبر داد.

سرهنگ ارسلان سرمدی با اعلام این خبر افزود: حدود ساعت ۸ صبح شنبه ۱۷ مرداد به دلیل خروج از جاده و  واژگونی یک دستگاه خودرو پژو پارس دولتی متاسفانه راننده خودرو بنام اسماعیل بابایی راغب، رئیس دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در استان همدان  به دلیل جراحات وارده در این سانحه دلخراش در دم فوت و سرنشین خودرو دچار مصدومیت شده است.

وی علت این تصادف دلخراش را خستگی و  خواب‌آلودگی راننده دانست و خاطر نشان کرد: بنابر  اظهار سرنشین دیگر این خودرو که در این سانحه دچار مصدومیت شده ، راننده خودرو خسته و خواب آلوده بوده‌ است.

سرمدی خاطرنشان کرد: سرنشین این خودرو  که مصدوم این حادثه بود  بلافاصله توسط اورژلنس جاده ای به بیمارستان امام حسن (ع)فامنین منتقل شد.

به گزارش خبرآنلاین، اسماعیل بابایی راغب، فرزند غلامعلی، کارشناس وزارت امور خارجه و دکترای حقوق بین‌الملل، در یکم مرداد ۱۳۴۹ خورشیدی در آبشینه همدان متولد شد.

وی در ۱۴ آبان ۱۴۰۴ خورشیدی، به‌عنوان نخستین رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در همدان، پس از ۱۰۳ سال تعطیلی این نمایندگی، منصوب شد و در ۱۷ مرداد ۱۴۰۵ خورشیدی، متأسفانه در سانحه تصادف درگذشت.

دبیر مجمع اسلامی دانشکده روابط بین‌الملل، دبیر ستاد حقوق بشر وزارت امور خارجه، مسئول امور فرهنگی، اقتصادی و سیاسی سفارت جمهوری اسلامی ایران در بلغارستان، معاون سفیر جمهوری اسلامی ایران در کره شمالی، مسئول امور فرهنگی و سیاسی سفارت جمهوری اسلامی ایران در انگلیس و آفریقای جنوبی، رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در شمال‌غرب کشور و تبریز، کنسول درجه‌یک در سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران، مسئول میز کشورهای چک و اسلواکی در وزارت امور خارجه، رایزن سوم و مسئول میز کره جنوبی، کره شمالی و اتحادیه اروپا، رایزن دوم و کارشناس سیاسی ـ فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در لندن، پرتوریا و اتحادیه اروپا، از جمله سمت‌های ایشان بوده است.

لازم به ذکر است، نخستین گزارش درباره عملکرد کارگزاری همدان از شخصی به نام فتح‌الله در ۲۶ آبان ۱۲۷۷ خورشیدی، برابر با ۲ رجب ۱۳۱۶ قمری، در بایگانی وزارت امور خارجه موجود است.

در اول فروردین ۱۳۰۱ خورشیدی، دولت ایران در راستای صرفه‌جویی در بودجه سالانه، تصمیم به انحلال کارگزاری‌های وزارت امور خارجه در شهرهای مختلف گرفت و کارگزاری وزارت خارجه در همدان نیز به همراه کارگزاری‌های دیگر تعطیل شد، تا اینکه در ۱۴ آبان ۱۴۰۴ خورشیدی، اسماعیل بابایی راغب به ریاست نمایندگی وزارت خارجه در همدان منصوب شد.

کد مطلب 2257831



۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

حمایت اعتباری، مطالبه اصناف برای حفظ رونق بازار در همدان - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، تأمین سرمایه در گردش و دسترسی به منابع مالی از مهم‌ترین چالش‌های پیش روی واحدهای صنفی در شرایط کنونی اقتصاد است، موضوعی که با توجه به گستردگی شبکه توزیع و نقش اصناف در اشتغال و تأمین کالا و خدمات، به یکی از مطالبات جدی فعالان این بخش تبدیل شده است. از همینرو اجلاس ماهانه اتاق اصناف و اتحادیه‌های استان همدان در حالی برگزار شد که فضای جلسه بیش از هر چیز تحت تأثیر مسائل اقتصادی و مطالبات فعالان صنفی قرار داشت. در این نشست، موضوعاتی همچون تأمین مالی، دسترسی به تسهیلات، نحوه اعمال سیاست‌های مالیاتی و ضرورت حمایت از واحدهای صنفی مورد توجه قرار گرفت.

همزمانی این اجلاس با هفته بسیج اصناف و بازاریان نیز بر فضای جلسه حاکم بود و مسئولان استانی ضمن گرامیداشت این مناسبت، از فعالیت اصناف، اتحادیه‌ها، هیئت‌رئیسه اتاق اصناف و دستگاه‌های اجرایی مرتبط تقدیر کردند.

با توجه به حضور گسترده نمایندگان اتحادیه‌ها و فعالان صنفی، مباحث مطرح‌شده در این اجلاس صرفاً به مسائل روزمره اصناف محدود نماند و بخشی از گفت‌وگوها به سیاست‌های کلان‌تر برای تقویت بنگاه‌های کوچک، حفظ اشتغال و تأمین نقدینگی مورد نیاز بازار اختصاص یافت.

تأمین مالی 100 هزار واحد صنفی در دستور کار استان

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان از پیگیری ایجاد خط اعتباری برای تأمین سرمایه در گردش اصناف استانخبر داد و تأکید کرد: سیاست استان، کاهش فشار مالیاتی بر واحدهای قانونمند و تمرکز بر شناسایی فرارهای مالیاتی است.

سیدمجتبی حسینی در اجلاس ماهانه اتاق اصناف و اتحادیه‌های استان همدان با اشاره به گستردگی جامعه صنفی اظهار کرد: در شهرستان همدان حدود 35 هزار واحد صنفی و در مجموع استان بیش از 100 هزار واحد صنفی فعالیت دارند و تأمین مالی این جامعه گسترده نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و استفاده از ظرفیت‌های استانی و ملی است.

وی با بیان اینکه تأمین مالی و دسترسی به تسهیلات از مهم‌ترین مطالبات اصناف است، افزود: پیگیری برای اخذ یک خط اعتباری مناسب و پاسخ‌گویی به بخشی از نیازهای مالی اصناف در دستور کار استان قرار دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان همچنین با اشاره به ارتباط مستمر مدیریت استان با جامعه صنفی گفت: فعالان صنفی نیز مانند سایر بخش‌های اقتصادی با مشکلات و موانعی مواجه هستند و لازم است با رویکرد حمایتی، زمینه کاهش این موانع و استمرار فعالیت واحدهای صنفی فراهم شود.

تأکید بر کاهش فشار مالیاتی بر واحدهای قانونمند

حسینی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سیاست‌های مالیاتی استان گفت: رویکرد مدیریت استان این است که بخش عمده درآمدهای مالیاتی از مسیر شناسایی و مقابله با فرارهای مالیاتی تأمین شود و در مقابل، فشار مالیاتی بر اصناف و کسب‌وکارهای قانونمند کاهش پیدا کند.

وی با اشاره به بهبود وضعیت همدان در شاخص افزایش سهم مالیاتی کشور خاطرنشان کرد: با پیگیری‌های انجام‌شده و کاهش شیب افزایش سهم مالیاتی استان در سال‌های اخیر، همدان در سال 1405 از نظر میزان افزایش سهم مالیات، رتبه بیست‌وهشتم کشور را کسب کرده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان افزود: تلاش می‌شود در محاسبات و تصمیمات مالیاتی، شرایط اقتصادی اصناف بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد تا فعالان این بخش با فشار کمتری به فعالیت خود ادامه دهند.

سرمایه در گردش، مهم‌ترین نیاز امروز اصناف است

محمد ارغوان، رئیس اتاق اصناف همدان نیز در این اجلاس با اشاره به نقش اصناف در اقتصاد استان اظهار کرد: اصناف بخش مهمی از چرخه اقتصادی، اشتغال و توزیع کالا و خدمات را برعهده دارند و استمرار فعالیت آنها به ثبات بازار و حفظ قدرت عرضه در سطح استان کمک می‌کند.

وی تأمین سرمایه در گردش را یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های واحدهای صنفی دانست و افزود: افزایش هزینه‌های جاری، رشد قیمت کالا، هزینه‌های اجاره و سایر هزینه‌های عملیاتی موجب شده است بسیاری از واحدهای صنفی برای ادامه فعالیت و حفظ موجودی خود نیازمند منابع مالی پایدار باشند.

رئیس اتاق اصناف همدان تصریح کرد: ایجاد یک خط اعتباری مشخص برای اصناف می‌تواند به‌عنوان یک ابزار حمایتی مؤثر، بخشی از مشکلات نقدینگی واحدهای صنفی را برطرف کند. انتظار جامعه صنفی این است که این منابع با سازوکاری متناسب با شرایط کسب‌وکار و با حداقل بروکراسی اداری در اختیار واحدهای واجد شرایط قرار گیرد.

ارغوان همچنین بر ضرورت توجه به تفاوت شرایط واحدهای صنفی در حوزه‌های مختلف تأکید کرد و گفت: سیاست‌گذاری اقتصادی برای اصناف باید بر مبنای واقعیت‌های بازار و شرایط هر صنف انجام شود؛ چراکه نیاز مالی یک واحد صنفی خدماتی با واحدی که در حوزه عمده‌فروشی یا خرده‌فروشی فعالیت می‌کند، یکسان نیست.

وی با اشاره به موضوع مالیات نیز اظهار کرد: اصناف قانونمند آمادگی دارند سهم خود را در تأمین درآمدهای عمومی کشور ایفا کنند، اما در این مسیر باید میان مؤدیان شفاف و قانونمند با فعالیت‌های خارج از چارچوب اقتصادی و فرارهای مالیاتی تفاوت قائل شد.

خط اعتباری، مطالبه‌ای برای حفظ گردش اقتصادی بازار

به گزارش تسنیم، جامعه بیش از 100 هزار واحد صنفی استان همدان سهم قابل توجهی در شبکه توزیع، اشتغال و گردش اقتصادی منطقه دارد؛ از این رو، تأمین مالی این بخش را نمی‌توان صرفاً یک مطالبه صنفی تلقی کرد، بلکه موضوعی مرتبط با ثبات بازار و استمرار فعالیت اقتصادی استان است.

پیگیری ایجاد خط اعتباری ویژه اصناف در صورت تبدیل‌شدن به یک سازوکار اجرایی مشخص، می‌تواند بخشی از شکاف نقدینگی موجود در این بخش را جبران کند. در کنار آن، تمرکز سیاست مالیاتی بر مقابله با فرار مالیاتی و کاهش فشار بر مؤدیان قانونمند می‌تواند زمینه مساعدتری برای ادامه فعالیت واحدهای صنفی ایجاد کند.

اکنون مهم‌ترین انتظار اصناف همدان، تبدیل وعده‌های مطرح‌شده در اجلاس به تصمیمات عملیاتی، تعیین منابع اعتباری، سازوکار پرداخت تسهیلات و مشخص‌شدن اولویت‌های دریافت آن است؛ موضوعی که می‌تواند در ماه‌های آینده یکی از شاخص‌های مهم ارزیابی سیاست‌های اقتصادی استان در قبال بازار و اصناف باشد.

انتهای پیام/  




 تاکسی‌های بدون راننده تسلا راهی خیابان می‌شوند
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

تاکسی‌های بدون راننده تسلا راهی خیابان می‌شوند

تسلا آزمایش نسخه‌های تولیدی Cybercab را در خیابان‌های عمومی آغاز کرده است.

 مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد
۷ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد

میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین اعلام کرد سیاست إعمال فشار آمریکا به این کشور اجازه نخواهد داد اهداف خود در قبال ایران را محقق کند.

 ۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال
۷ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال

براساس اعلام سخنگوی سازمان لیگ فوتبال، استقلال در دیدار برابر پرسپولیس که در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار می‌شود، ۹۰ درصد ظرفیت استادیوم را در اختیار خواهد داشت.

 پیش‌فروش خودرو با ۳۶۰ میلیون تومان؛ فرصت جدید سایپا برای خریداران
۷ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

پیش‌فروش خودرو با ۳۶۰ میلیون تومان؛ فرصت جدید سایپا برای خریداران

در این گزارش شرایط ثبت نام پیش فروش سایپا در مرداد ۱۴۰۵ را بخوانید.

 ۳ هزار میلیارد تومان برای انتقال آب ارس؛ پروژه بزرگ وارد فاز تازه شد
۷ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

۳ هزار میلیارد تومان برای انتقال آب ارس؛ پروژه بزرگ وارد فاز تازه شد

معاون رئیس‌جمهور گفت: پروژه انتقال آب ارس با دستور رئیس‌جمهور دوباره فعال شد‌.

 زمان واریز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی در سال 1405 مشخص شد
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

زمان واریز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی در سال 1405 مشخص شد

اقتصادنیوز: نمایندگان مجلس از پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی به همراه مطالبات همسان سازی از دهم شهریور خبر دادند.